www.liefsvermeer.nl
Valuta:
veterschoenen,gespschoenen,enkellaarzen,sandalen online,sneakers online
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Wereldwijde verzending

Wij verzenden wereldwijd echter als u ergens onder de overplaatsing woont of woont in een natie in oorlog; We kunnen problemen hebben met het verzenden naar u. Voor out-of-the-way bestemmingen en levertijd kunnen vertraagd worden.

Verzendkosten

Wij verzenden goederen door DHL.TNT.UPS.FEDEX. EMS.Our voorraad zal vaak kiezen voor de beste en snelle en veilige manieren om goederen naar u te verzenden.

Levertijd

Meestal verzenden we uw bestelling binnen 12 uur. En het duurt 3-5 dagen onderweg afhankelijk van de bestemming.

Terugkeerbeleid

Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. Alle bestelde artikelen zijn hier dichtbij het woord. "Wat u op onze website ziet, zijn wat u in 7 dagen krijgt." Voordat u gemakkelijk kunt ruilen en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen met het retourneren adres voordat u de artikelen terugstuurt. Feedback nu! Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd.

Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.

Alle retourzendingen moeten naar het verzendadres worden gestuurd, waarna wij u mailen nadat u hier onze feedback hebt ontvangen!

Uw bestelling annuleren

U heeft het recht om uw bestelling te annuleren voor levering! Maar u moet ons tijdig contacteren. Als u uw afrekenproces heeft voltooid en uw bestelling nog niet is verzonden, zullen we uw bestelling onmiddellijk annuleren en u terugbetalen. Als u uw bestelling wilt annuleren na delivery.we, kunt u geen geld terugbetalen aan u. Heb je het begrip dat leidt tot schade.

uitwisselingen

Wij accepteren uitwisselingen binnen 30 dagen na de oorspronkelijke besteldatum. Neem contact met ons op met uw bestelling ID en een van onze teamleden zal u helpen. Als u artikelen wilt uitruilen in een andere stijl, dan dient u uw artikelen terug te betalen voor een terugbetaling (volgens het Retourbeleid) en een nieuwe bestelling plaatsen voor de gewenste stijl. U moet contact met ons opnemen voordat u de items terugstuurt. Alle items die naar ons zijn verzonden, moeten in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd. Versleten of vieze artikelen worden teruggestuurd naar u.

Wij dekken niet de verzendkosten van de uitwisselingen, u bent verantwoordelijk voor de retourpost en voor de verzendkosten van verzending van de uitgewisselde artikelen terug naar u. Wij raden u aan om tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen naar ons voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.

Terug